Startsida Webbdesign Resor Kropp Invetseringar SEO Transport Offroad Life Partners Kontakta oss
kiwai header
Sikte på hoj och äventyr Resa utomlands Estland i krigets hjulspår Facebook

Resor med sikte på hoj och äventyr

Kiwai ordnar resor för dig som är offroadintresserad och gillar "grusbus".Resan blir ett äventyr för dig som älskar grus och skog i ett offroad-paradis!

Avresan är planerad 22 -30 augusti. Antingen så bokar du in dig på en av våra "guidade" resor, så står vi för allt eller så kan du köpa expertips och färdiga turer av oss och åka själv. Du får då både GPS rutter och allt annat materiel du kan tänkas behöva, vi kan tom hjälpa er att boka in övernattningar om ni så önskar.

Är ni redan ett gäng som vill åka och inte vill ha med fler andra deltagare? Kontakta oss så kan vi hjälpa er att "hyra" ut en bra guide till just Er resa.

offroad

Resa utomlands

Det är mycket att tänka på när mna ska resa utomlands på motorcykel. Är man dessutom Offroad intresserad så är det viktigt att "rutten" finns planerad så att det inte bara blir att sitta och skava alfalt. Samtidigt får det inte vara för långt mellan bensinstationerna.

Vi har kollat av resan innan så när ni åker med oss kan ni släppa planeringen av "rutter och problemet med övernattning, bokning av färja etc. det sköter givetvis vi.

Dock behöver du packa klokt och förvänta dig att inte allt blir som du hade tänkt dig från början. Trots att resan är planerad så kan mycket intressant hända.

Är du redo?

mc resa

 

Estland i krigets hjulspår
17-24/7-2011

Grus och armerad Betong
Vi tar oss över till Estland, för en veckas grusbus i spåren av kalla kriget. Där gör vi en upptäktsfärd bland nedlagda sovjetiska missil och flottbaser, besöker ett KGB-museum och har på vägen riktigt roligt i vårt östra grannlands grus och skogsvägnät.

Resan passar dig som är nyfiken, har äventyrslust, kan tänka dig att göra avkall på vardagskomforten och är villig att fortsätta trots att vägen börjar bli obefintlig. Krav för deltagande på resan är grusvana och däck anpassade för krävande offroad, ex. MT21. Vid behov kommer vi att dela gruppen för att alla ska kunna åka i sin fart utan att känna sig stressade. Vi träffas i Stockholm och tar färjan över till Tallin.. I Estland bor vi enkelt, frukost ingår och deltagare står själv för middag och lunch.

Tillbaka till toppen

motorcykel

 

 

Senast uppdaterad:
16.07.2011
Kontakta oss
info@kiwai.se
Forsaströmsgatan 2
59797 Åtvidaberg
Webmaster
Jenniefer Kindstrand
©Kiwai design