Startsida Webbdesign Resor Kropp Invetseringar SEO Transport Offroad Life Partners Kontakta oss
kiwai header
Friskvård Personlig- och gruppträning Viktminskning

Friskvård

Hälsa är en resurs både för individen och organisationer. Det finns starka skäl att dikutera hälsofrågor även i företagsekonomiska termer. Bara stress och dålig kondition hos medarebetarna kostar såväl företag och samhälle miljardbelopp.


Stärk ditt företag
Medarbetarna är den kritiska resursen i företaget, det nya kapitalet. En genomtänkt strategi kring hälsa är då en god investering för både individ och företag. Att arbeta förebyggande istället för rehabiliterande kräver mindre insatser, är mycket mer kostnadseffektivt och möjligheterna att lyckas ökar.

Friskvård lönar sig
Vi hjälper Ditt företag att planera och genomföra en strategisk och lönsam friskvårdsfattning.

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan skräddarsy friskvård för just DITT företag.

halsa

Personlig- och Gruppträning

Vi har mångårig erfarenhet av att motivera och engagera Dig och Dina medarbetare till ett friskare liv.

Personlig träning
Individuell träning där Du får hjälp med Din träning, kondition – styrketräning - kost - återhämtning utifrån Dina mål. Din ambition, mitt engagemang och min kompetens leder till utveckling och förändring mot Dina mål.

Styrketräningsinstruktör
Individuellt eller i grupp med mig som instruktör får Du ett träningsprogram för styrketräning i gymet.

Gruppträning
Träning i grupp underlättar för att hitta motivation och glädje. Vi instruerar i: Aerobics Step Cirkelträning Body Pump Box Core Stavgång Styrka Avspänning, Yoga, Vattengympa, övrig gympa

spinning

Viktminskning

Forskarna är eniga. Det är lättare att lyckas med en viktminskning om du först snabbt går ner i vikt och sedan förbättrar dina vanor, inte tvärtom.

Vi har utvecklat ett viktminskningsprogram som är mycket effektivt och som passar de allra flesta. Det krävs hårt arbete och motivation, men efter tio till tolv veckor har de flesta nått sin målvikt. Då hjälper vi till att öva in nya vanor inom mat, motion och motivation, för att viktminskningen ska bli bestående.

Vi hjälper dig med stöd och kunskap, både individuellt och i grupp, så att du lyckas nå målet: ett lättare och friskare liv.

Låter det jobbigt? En sak är säker, det är jobbigare att försöka klara det ensam än att ha en människa bredvid dig som vet vem du är och vad du vill. Man blir liksom två om det. En som peppar och en som tappar kilo efter kilo. Välkommen att bli den senare!

Tillbaka till toppen

viktminskning

 

 

Senast uppdaterad:
16.07.2011
Kontakta oss
info@kiwai.se
Forsaströmsgatan 2
59797 Åtvidaberg
Webmaster
Jenniefer Kindstrand
©Kiwai design