Startsida Webbdesign Resor Kropp Invetseringar SEO Transport Offroad Life Partners Kontakta oss
kiwai header
Investera där det händer Investera i Turkiet Turkiets ekonomi pekar uppåt

Investera där det händer

Vi håller med hjälp av specialister världen över koll på var det är bäst att investera just nu. Vi har valt att slå fasta på citatet:

“The best investment on earth is earth.”

Med andra ord håller vi koll på mark och fastighetsinvesteringar världen över. Vi vet var det är lönsamt att investera!

Dessutom hjälper våra experter på plats och ser till att ditt köp går lagligt och korrekt till så att du kan vara lugn och trygg i din investering.

Låt oss hjälpa dig att placera dina pengar på ett tryggt och säkert sätt.

Det bästa av allt, du kan bo och njuta av din investering under tiden vinsten ökar, försök att göra det med pengarna på en bank!

 

par som fattar beslut

Investera i Turkiet

Turkiet är just nu mycket attraktivt för fastighetsköpare om man vet var och i vad.

Turkiet är dessutom helt rätt ur investeringsperspektiv. Landet är inte med i EU vilket gör att priserna på fastigheter är mycket lägre än i övriga medelhavsområdet. Dessutom erbjuder vi en uthyrningshjälp de veckor Ni inte nyttjar Er fastighet.

Priserna på fastigheter i Turkiet är otroligt förmånliga. Här kan du köpa lyx för samma pengar som du får en liten studio i Spanien.

MEN Turkiet är ett svårt och lurigt land så det gäller att man VET vad som ska göras med alla papper och dokument för att det ska bli rätt. Det är mycket enkelt att bli bortvillad i Turkiet och då finns det stor risk för att din investering blir mycket jobbig.

LUGN, vi hjälper dig ända in i mål!

par i paradis

Turkiets ekonomi pekar uppåt

Turkiets ekonomiska utveckling fortsätter starkt uppåt med en tillväxt på över sex procent.

Enligt Europakommissionen och en rad internationella och turkiska ekonomiska experter, väntas tillväxten ligga på strax över sex procent i år.Jämför med snittet bland EU-länderna som ligger på 1,8 procent. Under de tre första månaderna i år har investeringarna ökat med 154 procent, , och de väntas fortsätta att öka under resten av året.

Medan exempelvis Sverige stänger ned en rad ambassader runtom i världen, har Turkiet nu öppnat 18 nya ambassader i Afrika, med målet inställt att expandera ekonomiskt även där. '


Källa: Ekot 17 Maj 2011

Tillbaka till toppen

euro

 

 

Senast uppdaterad:
16.07.2011
Kontakta oss
info@kiwai.se
Forsaströmsgatan 2
59797 Åtvidaberg
Webmaster
Jenniefer Kindstrand
©Kiwai design